pátek 6. června 2014

Neusiedl am See ( a vlastně cesta k moři)

 A tak jsme jeli na výlet.

Původní plán byla návštěva (jednodenní) Chorvatska. Jenže protože předchozí dny byly plné stresu a nedostatku spánku, bylo nutné zakotvit na benzinové pumpě ještě před Vídní a nabrat sílu.
Spali jsme do rána. Když vedle nás zastavili turečtí romové, nebudu skrývat, že jsem si chvilku myslela, že zvuk motoru je zvuk motorové pily. Ale svojí paranoiu jsem rychle vyhnala z hlavy a jaké to bylo štěstí, když naši sousedé s dodávkou odcestovali dál. 
Chvilku jsem se rozčilovala, že mi lampy budou kazit spánek. Ale záhy jsem se uklidnila, protože... protože jsem už spala.
Ráno nás probudili slunečné paprsky, a takové to vžžžžn, vžžžžn. Dálnice.
Káva z místní benzinové pumpy bodla, a Chorvatsko jsme zamítli. Nakonec jsme jeli ke krásnému jezeru dNeusiedl am See, kde bylo krásně. Všechno ožívalo, lidé chodili do práce a sluníčko sílilo. Ve městě byl i trh... páááni. (ale když jsme ho prošli, zjistili jsme, že se jedná leda tak o přehlídku předražených věcí z e.bay). Jen ten pán, co měl ty domácí mýdla byl milý. Popřál nám i hezkou dovolenou. (kdyby jen věděl, jací dovolenkáři my jsme) A taky mám koupené mangové mýdlo, s kousky manga! Jů.
Pak jsme si dali langoše na půl (a já se osypala). Poradila bych tomu prodejci, ať si ve fritéze vymění olej...
Jeli jsme dál.


A pak jsme zjistili, že se na něco zapomnělo, a že se musíme vrátit.

Ale spaní na benzíně, bylo fajn :D.

Tolik k naší dovolené k moři.
Třeba to vyjde příště.



Twisteđ



2 komentáře: