sobota 9. listopadu 2013

Kůl v plotě - potravní řetězec - žeru jako prase. Fuj.

Tak jsem tak dneska přemýšlela. Ano občas to také dělám, zkuste to, není to od věci. Že v té stravě jsem opravdu děsnej budižkničemu. Rovněž tak v pitném režimu. Mám žízeň, ale radši si cucnu bonbon, než nějakou vodu, z vodovodu. Protože jsem zkrátka líná ji rozeznat. Já nevím, znáte to taky?

A solím, fakt hodně solím. Všechno a pořád. Třeba dneska. Osolené brambory špenát a vajíčko si přisolím ještě tak dvakrát. To aby se neřeklo. Takže jsem se interně nazvala - solitérem.

A teď už konec špásu a žvástů. Opravdu se poslední dobou jako solitér cítím. To proto, že přestávám rozeznávat, jestli si mluvím sama se sebou jen v hlavě. Nebo jestli k tomu používám i slova. A tohle se mi začíná stávat více než často a je to až strašidelné. Když si to uvědomím - a mám v uších sluchátka, začne pekelná improvizace. Předstírám, že volám s handsfree. Jo, fakticky. Taky si zpívám ve vaně. Žejo, to dělá taky spoustu lidí. Jenže já v ní i tancuju. V leže. A pak se nahlas směju, protože mi to přijde vtipné. Já si přijdu vtipná. Když si připravuji snídani, ptám se sama sebe NAHLAS - "tak copak si dáš Baruš". A pak se pochválím. Myslím, že tohle jsou znaky solitéra a nebylo by od věci s tím něco dělat. Fů.

Twisteđ

PS: Jdu si upéct chleba.

7 komentářů:

  1. ked vies co robis zle to je super zaklad :)

    Inak pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH 75ml tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  2. :D super článek, pobavila jsem se :))
    Btw nechceš si sem dát Followers ať tě můžeme sledovat? :)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, o něco takového jsem se pokusila, ale jsem v tomhle pěkný kuře. Takže někam jsem si tě přidala, ale jestli následuji, to si nejsem jistá! :D I když bych ráda. Jsem technický neumětel. :D

      Vymazat
    2. Ty mě následuješ, ale já tebe nemůžu, protože to tu nemáš aktivované.. mrkni sem :) >>
      http://www.blueberry-pink.blogspot.cz/2013/01/blogger-tips-followers.html

      Vymazat
    3. Báječný, děkuju! :) Já se do toho teprve postupně ponořuji :)))

      Vymazat