čtvrtek 7. listopadu 2013

DEXI - Cripsy bread - rajče a bazalka - recenze



Chtěla bych vychválit do nebes tento výrobek. Ale to vážně. Křehké plátky s příchutí bazalky a rajčete od firmy DEXI. Pokud jste zvyklé na kukuřičné plátky, které se, když si chcete namazat - čímkoliv, začnou ukrutně drolit, lámat a v podstatě jste bez šance. Tak tyhle plátky popisovanou vlastnost nemají! Nejenže slibovaná příchuť je ve výrobku obsažena, ale zároveň se ani nelepí na patro a zasytí. 




Jak je z obalu zřejmé, obsahuje 20 plátků. Cena výrobků se pohybuje okolo 19 - 28 korun. Tedy jeden plátek vychází v průměru na 1,50 (ani ne). To je také báječný. Obvykle využiji na porci 2 - 3 plátky. Často si dělám z plátků sendvič a to je vám ňamka.

Stejně tak na obalu vidíte, že výrobek je vhodný pro všechny, bezlepkáře - jupíí, a pro všechny, kterým dělá laktoza v těle nepořádek - jupíí, jupíí!

Výrobek najdete téměř v každém supermarketu, zpravidla v oddělení bezlepkových potravin. Já je obvykle nakupuji v Albertu. Určitě je objevíte také v prodejnách zdravé výživy.


Pokud ovšem nemáte přístup ke kamennému obchodu nesmutněte. A zkuste se podívat do internetového obchodu POEX, kde mimo jiné objevíte spoustu dalších dobrot. 

A CO VY? ZNÁTE VÝROBKY OD FIRMY DEXI. A ZNÁTE TYHLE PRÍMA PLÁTKY, ČI MÁTE JINÉ OBLÍBENÉ CHLEBÍKY?


Twisteđ

Žádné komentáře:

Okomentovat